Purus Okse Menu – Nuggets, 800g

kr. 80,00

BARF-menu med oksenuggets fra Purus er det sunde og smagfulde valg af hundefoder til din hund. Din hund får noget af den bedste hundemad, der indeholder alle de vigtige bestanddele, den har brug for. BARF-foderet er nemt at anrette.

Se flere BARF-produkter under kategorien BARF. Bliv klogere på menuen med oksenuggets nedenunder.

20 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 415851 Kategori:
 

Beskrivelse

Hvorfor servere oksenuggets som BARF-hundefoder?

Når du serverer BARF-foder til din hund, er din hund tro mod dens oprindelige DNA, hvor den jæger og spiser kød. I BARF-menuen med oksenuggets får din hund et afbalanceret indhold af det bedste fra oksen. I forlængelse af kødet er der suppleret med lækker tilberedt kartoffel, pastinak, gulerødder, friske æbler og rødbede. Derudover er der tilsat den bedste rapse- og lakseolie, som gør, at din hund får et optimalt optag af fedtsyrer, sporstoffer og mineraler.

Anvendelse af oksenuggets BARF-menu

Oksenuggets som BARF-menu er en alt-i-en-foder, der gør, at det kan anvendes som fuldfoder. Egner sig især godt til mindre hunde, eftersom menuen er inddelt i tern.

Opbevaring og servering

BARF-menu med oksenuggets skal opbevares på frys. Herfra er den nemt at tage op i mindre anretninger. Husk at lade menuen tø op, inden du serverer den. Servér BARF-foderet ved moderat temperatur, og tag altid højde for hundens størrelse ift. portionens størrelse.

Ingredienser

39% Oksekød, 15% Oksehjerte, 6% Okselever, 2% Okselunge, 2% Oksemilt, 2% Oksenyre, 13% Okseknogle, 7% Kartoffel, 3% Rødbede, 3% Æble, 3% Pastinak, 3% Gulerod, 1% Raps- & Lakseolie, 1% Mineraler (Algekalk, Øl gær, Maltbakterier, Havalgemel, Druekerne ekstrakt)

Næringsindhold

Fugtindhold Råaske Råfedt Råprotein Råfibre
69% 2% 13,3% 14,7% 0,8%

Yderligere information

Vægt 0,8 kg