Purus Kylling og Okse Menu – Nuggets 800g

kr. 80,00

BARF-menu med kylling- og oksenuggets fra Purus er det lækre valg af hundemad til hunden. Hundefoderet er nemt at portionsanrette, og det giver hunden alle de vigtige bestanddele af kød og grøntsager.

Se vores udvalg af BARF-foder under BARF. Læs mere om kylling- og oksenuggets længere nede.

18 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 415850 Kategori:
 

Beskrivelse

Hvorfor servere kylling- og oksenuggets som BARF-hundemad?

BARF-hundefoder er biologisk passende råt foder, der bl.a. består af råt frisk kød. Med nuggetsmenu fra Purus får din hund et lækkert måltid, der består af de vigtigste kødbestanddele fra kylling og oksen. Derudover er menuen suppleret med sund zucchini, friske æbler, rødbede og sprød pastinak. Der er også tilsat kvalitets rapse- og lakseolie i foderet, som giver hunden de nødvendige fedtsyrer, vitaminer og sporstoffer.

Anvendelse af kylling- og oksenuggets BARF-menu

Kylling- og oksenuggets som menu er en alt-i-en-foder, der derfor kan bruges som fuldfoder til din hund. Den er især velegnet til mindre hunde, da menuen er anrettet i mindre dele i emballagen.

Opbevaring og servering

BARF-menuen med kylling- og oksenuggets opbevares på frost, hvorfra den er nemt at tage op i mindre portioner. Tø den op, inden du serverer den. Servér altid ved stuetemperatur, og sørg for at portionsanrette ift. hundens størrelse.

Ingredienser

21% Kyllingebrystfillet, 13% Kyllingehjerter, 8% Kyllingekråser, 11% Kyllingeknogle, 13% Oksekød, 7% Okselever, 4% Okselunge, 2% Oksemilt, 2% Oksenyre, 5% Rødbede, 5% Zucchini, 5% Æble, 2% Pastinak, 1% Raps- & Lakseolie, 1% Mineraler (Algekalk, Øl gær, Maltbakterier, Havalgemel, Druekerne ekstrakt)

Næringsindhold

Fugtindhold Råaske Råfedt Råprotein Råfibre
71% 1,3% 14,7% 14,4% 1,2%

Yderligere information

Vægt 0,8 kg