Purus Kylling Menu – Nuggets 800g

kr. 80,00

BARF-menu med kyllingenuggets fra Purus er en lækker og smagfuld BARF-hundemad, der indeholder alt det, hundefoder skal indeholde. Lad hunden nyde et smagfuldt måltid, der er lidt at tilberede.

Læs mere om vores BARF-produkter under BARF, eller bliv klogere på kyllingemenuen med nuggets.

27 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 415848 Kategori:
 

Beskrivelse

Hvorfor servere kyllingenuggets som BARF-hundemad?

BARF-hundemad er tro mod hundens natur: at spise kød. De lækre BARF-nuggets med kylling kommer i en menu, der er suppleret med lækre grøntsager som pastinak, æbler og pærer. Alt er friskt og giver hunden det nødvendige indtag af vitaminer. Selve kyllingenuggetene er afbalanceret med det bedste fra kyllinger, som gavner din hund. BARF-menuen er tilsat raps- og lakseolie af højeste kvalitet, og den er nem at portionsinddele. Hunden får alle de vigtige fedtsyrer, vitaminer og sporstoffer gennem måltidet.

Anvendelse af kyllingenuggets BARF-menu

Kyllingemenuen er en alt-i-en-foder og kan bruges som fuldfoder. Den egner sig især til små hunde, da den er inddelt i mindre terninger, der nemt kan ligge på frost.

Opbevaring og servering

BARF-menuen med kylling opbevares på frost og kan optøs i mindre dele ad gangen. Servér foderet ved stuetemperatur efter optøning, og husk at have hundens størrelse in mente ved portionsanretning.

Ingredienser

40% Kyllingebrystfillet, 10% Kyllingekråser, 8% Kyllingehjerter, 5% Kyllingelever, 15% Kyllingeben, 10% Sød kartoffel, 5% Pastinak, 3% Æble, 2% Pære, 1% Raps- & Lakseolie, 1% Mineraler (Algekalk, Øl gær, Maltbakterier, Havalgemel, Druekerne ekstrakt)

Næringsindhold

Fugtindhold Råaske Råfedt Råprotein Råfibre
71,8% 2,4% 9,6% 13,4% 1%

Yderligere information

Vægt 0,8 kg