Lico Nature 100% Lammekød, frost 1000g

kr. 80,00

Lico Nature 100% rene lammekød er et godt, sundt og naturligt tilvalg som hundemad-fuldfoder eller til din hunds foderplan. Med lammekød som BARF, vil hunden spise det, den fra naturens side spiser oprindeligt. Nemlig råt kød. Dette har flere gode egenskaber på hundens velvære.

Læs mere om andre 100% rene BARF-produkter under BARF, eller blive klogere på lammekød som BARF nedenunder.

4 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): LI-513061 Kategorier: ,
 

Beskrivelse

Hvorfor servere lammekød som BARF-hundefoder til din hund?

Det naturlige, rå og 100% rene lammekød fra Lico Nature indeholder ingen tilsætningsstoffer. Du får altså et helt rent produkt, der bruges naturligt som hundefoder. Lammekødet anvendes som BARF, og er hakket i overkommelige stykker til hunden, samtidig med at det er nedfrosset. Du kan sammensætte din hunds BARF-måltid ved at kombinere den gode lammekød med supplementer som: friske grøntsager, frugt og mineraler. Du kan også vælge at bruge lammekødet som en del af din hunds foderplan. Prøv BARF til din hund, og oplev øget velvære og livskvalitet.

Anvendelse af Lico Nature 100% lammekød

Du kan enten anvende lammekødet fra Lico Nature som supplement eller som en del af færdigt måltid hundemad. Hvis du anvender det som sidstnævnte, skal du sørge for at lave et måltid fuldfoder, der giver nødvendige vitaminer, mineraler og kalcium.

Fås i flere størrelser:

  • 1000g

Opbevaring og servering

Det 100% rene lammekød er hakket, og det ankommer frosset. Lammekødet bør opbevares på frys, og det skal optøs inden brug. Tilsæt tilpas mængde foderolie inden servering, og tag altid højde for hundens størrelse, når der portionsanrettes.